psstt! phySic's goSsip!!  

Friday, September 11, 2009

One day, after a physics's Heat lesson..Raju ,Lim & Anis had lunch & gossipping about this HOT girl..

Raju: Lim, u know what!I think that HOT girl is very bad temper
Lim: NO lah..she just not in a good mood
Raju:Well everyday nak marah je
Lim: Yeah u r right! I think sumthing wrong with her
Raju: I guessed I know the reason..
Lim: Really! What??
Raju: I know She ‘s HOT but I think she has low specific heat capacity!!!

Lim: What the s##t are u talking???
Raju: Yeah..its true.. low specific heat capacity means u can easily get HOT!
Lim: What???
Raju: When someone kacau je, she’s get HOT instantly..
Lim: But u must remember, she is easily cool down after that ma..
Raju: See!I told u..things with lower specific heat capacity will be easily cool down as well.
Anis: Oh, if that’s the case I think Rajuu, u have high specific heat capacity!!
Raju: Of course lah..i’m not easily get HOT hehe :)
Anis: ....and u r not ‘HOT’ as well huhu :p
Lim: Haiya..u guys read too much physics la
Raju&ANis: Of course la..SPM got one more month to study ma!

p/s; ingat yer..cpt HOT, has l0w heat capacity! =]

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


brape kali mao bilang?  

Thursday, August 20, 2009


AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


Babi Naik Bas.???  

Thursday, August 13, 2009

aku ni..pegi balik sekolah naik bas..bas ape?? bas wai th0ng yg buruk tu le..nak dipendekkan citer,...
sblom bas nak amik kume.., mesti la bas kene pusing kat simpang3 dulu..pastu..td..budak2 laki yg naik bas..sesaje ikut ronde2 ke simpang3..smpai kt kadang klape sawit dkt2 nk sampi simpang tu le..bas langgar babi...boleh plak uncle tu g kedai mintak guni..nak angkut babi tu blk naik bas.???
huh...bongok tol la uncle tu...fikir hal die jek! !@#!@!
memang diangkutnye babi tu naik....
habis sume kate2 yg xsopan keluar..yang nasihat uncle tu pon ade tp die buat dek jek!

eiiiyekkk!
berdarah2...memang gemuk abis la die punye 'lauk' tu...
die turunkan budak2 yg ikut td tu kat bus stop depan masjid..
die anto 'lauk' die ke umah die..pastu amik kume..
walaupon die da anto ke rumah die binatang tu...kume sume pakai mask!
bas tu patut dilupuskan! di bomkan!

hmm..dah le org tengah riso pasal H1N1..jom kite boikot wai thong! huhuhu..
aku ni..ape blh buat? dah memang bas tu le pon yg berjase kat aku slame aku skolah menengah..huhu..
bler le skolah aku nak ade bas?? dewan puteri limau manis? pon xsiap lagi.......................??
tah kat mane la budak2 form5 amik SPM tahun ni?? harap2..janganlah bagi kami blok E tu, cikgu............

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


nk edit2 page..  

kalo page tah pape..xyah ar kutuk2..xbek..
hahahah

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


Cara Nak Guna b0m..?  

Saturday, August 8, 2009

Suatu hari seorang lelaki terjumpa sebutir bom dalam sebuah kotak. Diambilnya bom tersebut dan membaca arahan yang ditulis pada sekeping...

1. Pastikan anda pegang bom ini dengan menggunakan sebelah tangan.
"Ya, aku pegang dengan tangan kiri," kata lelaki tersebut.

2. Genggam pin di celah jari telunjuk dan hantu menggunakan tangan yang sebelah lagi.
"Okey," kata lelaki tersebut.

3. Tarik pin dengan berhati-hati.
"Sudah," kata lelaki tersebut lalu menarik pin.

4. Buang pin itu melepasi bahu kiri anda.
Okey.

5. Bengkokkan lengan dan dapatkan posisi yang sesuai untuk membaling bom ini.
Okey.

6. Amaran: Lakukan semua ini dalam masa lima sa...

BBOOMMMMM!!!!

(hak3..moralnyer?? khatamkanlah sesuatu ilmu sbl0m mempraktikkannye..)

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


Adi Putra  

Thursday, August 6, 2009

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


1001 kesan Dhati..  


Entahkan mengapa, biar ringkas bicara nya, seribu kesan di hati..

"Assalamualaikum," sana.
" Wa'alaikumussalam. Ada apa?" sini.
"Terasa macam nak cakap dengan seseorang," sana.
"Fasal apa?" sini.
"Sibuk ke? sana.
"Agak," sini.
"Ok," sana.
"Allah ada," sini.
"Tahu," sana.
"Allahlah tempat mengadu," sini.
"Ya baik," sana.
"Bangun. Malam ni. Jom sama," sini.
Senyap. Ada tangis di situ.
"Kan bagus kalau ade di sini," sana.
"Tak bagus pun," sini.
"Kenapa?" sana.
"Orang kata ukhuwah tu lebih manis bila jauh," sini.
"Bila dekat asyik nak gaduh," sana. Tergelak dalam sebak.
"Rindu sebenarnya," sini.
"Kenapa tak cakap?" sana.
"Saje. Nak didik sabar. Ada ujian yang jauh lebih besar tak lama lagi," sini.
Sana senyap.
Sini senyap.
Dan titis itu tumpah juga. Berjuraian.


Terpulang pada pembaca untuk mentafsirnya..moga hati tak berbelah bahagi, Allah lah pemilik hati ini..ameen~

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


hurmm..?  

Friday, July 31, 2009

td..lepas balik dari klas albukhary Fizik, akak aku bgth.. "su , kamu main la internet puas2 sebab nant abg nak bawak komputer ni kat umah sewa die.." huh..so sad lol..

lepas ni macam mane aku nak update blog ni lg........sedeh2...knpe la die nk bwk plak......
hurmmm..yerla..die punye..xpe2...i will got better than this someday..huhu..

erm...donno la..? pasni, susah la nak update bl0g ni...huhuh....
anyway,pray 4 my pre-trial nex week to get the best result..h0pe i wil always stdy n do not waste my time! aminn..

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


new blogger..  

Thursday, July 30, 2009

Salam buat semua yg membaca..
hermm..dulu, aku pernah ade blog..tp,disebabkan busy ngan study,'omwork',mcm2 lagi yang sewaktu dengannye buat aku lupa..aku ade email g.mail..password pun..haram aku nk ingat...jenuh gak mengingatkan balik..akhirnye,aku decide nak buat baru..why??

because of many my lovely teacher have it..to my sir, teacher..
myb this blog will make our relationship after i've finish my school would b still forever..aminn..

haha.teacher durah, is there anything wr0ng word there??

anyway, i've start it n hope i wil hv a time to update it day by day..=]


sekian '',)

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


 

Design by Amanda @ Blogger Buster