Babi Naik Bas.???  

Thursday, August 13, 2009

aku ni..pegi balik sekolah naik bas..bas ape?? bas wai th0ng yg buruk tu le..nak dipendekkan citer,...
sblom bas nak amik kume.., mesti la bas kene pusing kat simpang3 dulu..pastu..td..budak2 laki yg naik bas..sesaje ikut ronde2 ke simpang3..smpai kt kadang klape sawit dkt2 nk sampi simpang tu le..bas langgar babi...boleh plak uncle tu g kedai mintak guni..nak angkut babi tu blk naik bas.???
huh...bongok tol la uncle tu...fikir hal die jek! !@#!@!
memang diangkutnye babi tu naik....
habis sume kate2 yg xsopan keluar..yang nasihat uncle tu pon ade tp die buat dek jek!

eiiiyekkk!
berdarah2...memang gemuk abis la die punye 'lauk' tu...
die turunkan budak2 yg ikut td tu kat bus stop depan masjid..
die anto 'lauk' die ke umah die..pastu amik kume..
walaupon die da anto ke rumah die binatang tu...kume sume pakai mask!
bas tu patut dilupuskan! di bomkan!

hmm..dah le org tengah riso pasal H1N1..jom kite boikot wai thong! huhuhu..
aku ni..ape blh buat? dah memang bas tu le pon yg berjase kat aku slame aku skolah menengah..huhu..
bler le skolah aku nak ade bas?? dewan puteri limau manis? pon xsiap lagi.......................??
tah kat mane la budak2 form5 amik SPM tahun ni?? harap2..janganlah bagi kami blok E tu, cikgu............

AddThis Social Bookmark Button


4 comments: to “ Babi Naik Bas.???

  • Anonymous
    August 16, 2009 at 10:14 PM  

    Ko bior betul. Bila jadi nye ni. Isk, lawak betul le nasib ko orang. Tapi, apek tu memang le melampo. tentang exam tu, orang kalau dah sedia, kat mana exam pun dia tak kisah. Kalo tak caye tengok blog cg Zuhairi.

  • AZAM KUALA KANGSAR
    August 16, 2009 at 10:18 PM  

    Cis, apek tu memang le melampo.Kenapa awak semua tak berebut dengan apek tu, sapa dulu dia dapat. Tak kan itupun kalah. Bile ko orang yang menang, boleh le lupus je ba alif ba ya tu. pasal exam tu..., kat mana-mana pun boleh. Kalau dah sedia, tgh padang pun ok. Tak caya? tgk blog cg Zuhairi.

  • barlee
    August 16, 2009 at 11:26 PM  

    Heh..ni taun last kite pown.. sabor jela... lagipun, tu la nanti yang jadi kite punye knangan pahit manis... tul x....

  • ~SuRaYa~
    August 20, 2009 at 1:17 AM  

    hmm..a,ah..bersyukurlah kan ade meja..tmpt berteduh..hmm..ya Allah,ampunknlah dosa2ku......

 

Design by Amanda @ Blogger Buster