brape kali mao bilang?  

Thursday, August 20, 2009


AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


Babi Naik Bas.???  

Thursday, August 13, 2009

aku ni..pegi balik sekolah naik bas..bas ape?? bas wai th0ng yg buruk tu le..nak dipendekkan citer,...
sblom bas nak amik kume.., mesti la bas kene pusing kat simpang3 dulu..pastu..td..budak2 laki yg naik bas..sesaje ikut ronde2 ke simpang3..smpai kt kadang klape sawit dkt2 nk sampi simpang tu le..bas langgar babi...boleh plak uncle tu g kedai mintak guni..nak angkut babi tu blk naik bas.???
huh...bongok tol la uncle tu...fikir hal die jek! !@#!@!
memang diangkutnye babi tu naik....
habis sume kate2 yg xsopan keluar..yang nasihat uncle tu pon ade tp die buat dek jek!

eiiiyekkk!
berdarah2...memang gemuk abis la die punye 'lauk' tu...
die turunkan budak2 yg ikut td tu kat bus stop depan masjid..
die anto 'lauk' die ke umah die..pastu amik kume..
walaupon die da anto ke rumah die binatang tu...kume sume pakai mask!
bas tu patut dilupuskan! di bomkan!

hmm..dah le org tengah riso pasal H1N1..jom kite boikot wai thong! huhuhu..
aku ni..ape blh buat? dah memang bas tu le pon yg berjase kat aku slame aku skolah menengah..huhu..
bler le skolah aku nak ade bas?? dewan puteri limau manis? pon xsiap lagi.......................??
tah kat mane la budak2 form5 amik SPM tahun ni?? harap2..janganlah bagi kami blok E tu, cikgu............

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


nk edit2 page..  

kalo page tah pape..xyah ar kutuk2..xbek..
hahahah

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


Cara Nak Guna b0m..?  

Saturday, August 8, 2009

Suatu hari seorang lelaki terjumpa sebutir bom dalam sebuah kotak. Diambilnya bom tersebut dan membaca arahan yang ditulis pada sekeping...

1. Pastikan anda pegang bom ini dengan menggunakan sebelah tangan.
"Ya, aku pegang dengan tangan kiri," kata lelaki tersebut.

2. Genggam pin di celah jari telunjuk dan hantu menggunakan tangan yang sebelah lagi.
"Okey," kata lelaki tersebut.

3. Tarik pin dengan berhati-hati.
"Sudah," kata lelaki tersebut lalu menarik pin.

4. Buang pin itu melepasi bahu kiri anda.
Okey.

5. Bengkokkan lengan dan dapatkan posisi yang sesuai untuk membaling bom ini.
Okey.

6. Amaran: Lakukan semua ini dalam masa lima sa...

BBOOMMMMM!!!!

(hak3..moralnyer?? khatamkanlah sesuatu ilmu sbl0m mempraktikkannye..)

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


Adi Putra  

Thursday, August 6, 2009

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


1001 kesan Dhati..  


Entahkan mengapa, biar ringkas bicara nya, seribu kesan di hati..

"Assalamualaikum," sana.
" Wa'alaikumussalam. Ada apa?" sini.
"Terasa macam nak cakap dengan seseorang," sana.
"Fasal apa?" sini.
"Sibuk ke? sana.
"Agak," sini.
"Ok," sana.
"Allah ada," sini.
"Tahu," sana.
"Allahlah tempat mengadu," sini.
"Ya baik," sana.
"Bangun. Malam ni. Jom sama," sini.
Senyap. Ada tangis di situ.
"Kan bagus kalau ade di sini," sana.
"Tak bagus pun," sini.
"Kenapa?" sana.
"Orang kata ukhuwah tu lebih manis bila jauh," sini.
"Bila dekat asyik nak gaduh," sana. Tergelak dalam sebak.
"Rindu sebenarnya," sini.
"Kenapa tak cakap?" sana.
"Saje. Nak didik sabar. Ada ujian yang jauh lebih besar tak lama lagi," sini.
Sana senyap.
Sini senyap.
Dan titis itu tumpah juga. Berjuraian.


Terpulang pada pembaca untuk mentafsirnya..moga hati tak berbelah bahagi, Allah lah pemilik hati ini..ameen~

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


 

Design by Amanda @ Blogger Buster