hurmm..?  

Friday, July 31, 2009

td..lepas balik dari klas albukhary Fizik, akak aku bgth.. "su , kamu main la internet puas2 sebab nant abg nak bawak komputer ni kat umah sewa die.." huh..so sad lol..

lepas ni macam mane aku nak update blog ni lg........sedeh2...knpe la die nk bwk plak......
hurmmm..yerla..die punye..xpe2...i will got better than this someday..huhu..

erm...donno la..? pasni, susah la nak update bl0g ni...huhuh....
anyway,pray 4 my pre-trial nex week to get the best result..h0pe i wil always stdy n do not waste my time! aminn..

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


new blogger..  

Thursday, July 30, 2009

Salam buat semua yg membaca..
hermm..dulu, aku pernah ade blog..tp,disebabkan busy ngan study,'omwork',mcm2 lagi yang sewaktu dengannye buat aku lupa..aku ade email g.mail..password pun..haram aku nk ingat...jenuh gak mengingatkan balik..akhirnye,aku decide nak buat baru..why??

because of many my lovely teacher have it..to my sir, teacher..
myb this blog will make our relationship after i've finish my school would b still forever..aminn..

haha.teacher durah, is there anything wr0ng word there??

anyway, i've start it n hope i wil hv a time to update it day by day..=]


sekian '',)

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


 

Design by Amanda @ Blogger Buster